Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi me rastin e festave të Pashkëve sot ka dërguar mesazh urimi për besimtarët ortodoks.

Të nderuar besimtarë ortodoks.
Me dëshirën që në familjet tuaja të keni gjithmonë paqe, shëndet dhe begati, ju uroj festën e Pashkëve.
Dita e sotme le të jetë rreze ndriçuese për ngritje shpirtëtore dhe reflektim mbi peshën e veprave të mira, çast që do të përforcojë ndjenjat e humanitetit, respektit, tolerancës dhe mirëkuptimit ndaj njëri – tjetrit.
Gëzuar Pashkët!
https://www.facebook.com/photo?fbid=777821393707381&set=a.262689908553868