Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, i cili ka mbajtur dhe postimin e Ministrit të Kulturës, ka thënë se ka marrë kredi për të blerë shtëpi.

Krasniqi e ka kritikuar kryeministrin Albin Kurti që ua ka rritur pagat deputetëve, ndërsa të hyrat e tij tha se i duhen për t’i paguar kreditë.

“Mua më duhet rroga për me i pagu kreditë e mia”, tha ai në emisionin “Oxygen”.

“Kredinë e kam marrë kur e kam ble shtëpinë. Banesën e shita se tre fëmijë, hapësira e ngushtë, u dashtë me dalë pak ma larg prej Prishtinës”, ka thënë Krasniqi.