Më 5 maj të këtij viti, kampioni shqiptar Sefer Seferi pritet që të shkund arenën e boksit.

Bokseri i famshëm shqiptar pritet që të ndeshet me bokserin danez, Kem Ljungquist.

Ndeshja pritet të mbahet në Kopenhagen të Danimarkës dhe për gjithë ata tifoz dhe mbështetës të sportit por edhe të bokserit shqiptar, hyrja në këtë ndeshje do jetë gratis.