Analisti politik, Xhelal Neziri në një prononcim ekskluziv për portalin informativ Indeks.mk ka foluar lidhur me projektin më të madh infrastrukturor në vend, Korridori 8 dhe 10-D.

Neziri të gjitha akuzat që po bëhen aktualisht për njollosjen e këtij projekti, i quan veprime të papjekurisë politike në vend.

Më tej ai shton se ky projekt po paragjykohet dhe kritikohet vetëm pse udhëhiqet nga një shqiptar.

https://www.facebook.com/www.indeks.mk/videos/1072465863709555