Johnnyboy, reperi shqiptar, për një periudhë të shkurtë kohore, ka ardhur me dy projekte muzikore. E, këto këngë të tij, kanë gjetur pëlqyeshmërinë e publikut. ‘Jacuzzi’ dhe ‘Your Eyes / Top Joy’ kanë marrë qindra klikime në kanalin Youtube, duke treguar që artisti ka treguar se e ka seriozisht qëllimin e tij në muzikë. Johnnyboy do jetë emër që do e mbani mend.