“E vrava burrin, më rrahu dhe më keqtrajtoi për 14 vjet, nuk kisha zgjidhje. Jam dënuar me 8 vite burg”.

Kështu nis video dëshmia që A1on ka bërë nga burgu i Idrizovës.

Domethënë, në burg ka të burgosura nga i gjithë vendi dhe secila prej tyre ka historinë e saj. Disa pendohen për atë që bënë, të tjerë jo.

Më poshtë shikoni si kalojnë ditët e tyre: