Ai nuk sjell shpesh projekte muzikore por nuk harron madje mendon mirë qê të publikoj herë pas herë super këngë. Fjala është për artistin Prendo Rrasi, ku sapo ka publikuar një baladë të bukur që mban titullin ” Pa ty”, dhe ka ardhur me një klip mjaft interesant ku mund ta ndiqni në linkun më poshtë. Një tjetër e veçantë e kësaj kënge është se muzikën e kanë punuar së bashku me djalin e tij Luisin që si duket do ta ndjekë artin e babait, ndërsa teksti punuar nga Noa, orkestrimi nga B. loan e video nga Luz Palokaj. Kur thamë se ai publikon jo shpesh këngë kujtojmë që projekti i parafundit ishte në kohën e pandemisë, ndërsa këtu themi se Prendo sjell një këngê të re në 2 apo 3 vjet por me mjaft cilësi, por mësojmë se për projektin e rradhës nuk do të presim më gjatë pasi artisti shumë shpejt vjen me një këngë të re.