Drejtori i Drejtorisë për Udhëheqjen me Librat Amë, Emir Sulejmani në një intervistë për Indeks.mk flet mbi grafën e vendosjes së etnitetit në dokumentet e lindjes, vdekjes dhe kurorës si dhe tejkalimin e keqpërdorimit të etnitetit në procesin e punësimit.
Në vazhdim ndiqni intervistën e tij:
https://www.facebook.com/www.indeks.mk/videos/105101472606593