Policia e Kosovës ka ndërhyrë ne veri duke lejuar futjen nëpër komuna të kryetarëve të zgjedhur në zgjedhjet e fundit. Kjo ka shkaktuar reagimin e serbëve dhe rritjen e rrezikut për përshkallëzim të situatës.

JEPNI MENDIMIN TUAJ

Loading ... Loading …