Nënkryetari i parë i Qeverisë, Artan Grubi, sot ishte pjesëmarrës në fillimin e punimeve për ndërtimin e Korridorit 8, të cilët filluan nga pikëpagesa Tetovë-Gostivar.

Grubi nga gazetarët u pyet për heqjen e 20 përqindshit nga Kushteta e Maqedonisë Veriut dhe u përgjigj se e njejta do të ndodh kur t’i vije koha.

Ai poashtu ka dhënë se mesazh për qetësim të situatës në Veriun e Kosovës, pasi siç u shpreh, rajonit I duhet stabilitet dhe paqe.