Mesfushori i fundit Florim Asani nga Tetova i cili për momentin po luan në gjeneratën U18 të klubit të futbollit Shkëndija po dëshmon çdo ditë e më shumë talentët e rinjë të cilët i ka Tetova

Asani në 8 ndeshjet e fundit ka shënuar 8 fitore me 6 gola dhe katër assista.

4-shja e artë është nofka e Asanit i cili vijon të kap majat edhe si mesfushor i fundit ku ka arritur që të shënoj në 8 ndeshje 6 gola ndërsa ka bërë edhe 4 asistime të suksesshme

Florim Asani ka deklaruar që talentin e tij do ja dedidkoj klubit të tij të zemrës duke nënvizuar se ëndra e tij gjithmonë do të jetë të shoh Shkëndijën lart e më lartë