Koncesionet për hulumtime gjeologjike për Illovica 1 dhe koncesionet për shfrytëzimin e Ilovica 1 dhe Ilovica 2 janë nënshkruar nga zëvendëskryeministri i atëhershëm Zoran Satvreski dhe kryeministri Nikolla Gruevski, njoftoi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në profilin e tij në Facebook.

Sipas dokumentacionit të publikuar nga ministri, shihet se vendimet e Koncesionit për hulumtime gjeologjike dhe koncesionet për shfrytëzim janë nënshkruar nga Stavreski dhe Gruevski.