Një grua po tenton ta rikthejë burrin e saj pas operacionit që ajo e kishte në këmbë. Gruaja ndjen sikur burri i është larguar dhe kërkon ndihmë profesionale për ta kthyer përsëri në shtrat.

Rrëfimi i plotë:

E dashur psikologe: Unë kam qenë larg shtëpisë duke u rikuperuar pas një operacioni në këmbë, por jam e shqetësuar se burri im është larguar nga unë.

closevolume_off
Unë jam një grua 29 vjeç dhe ai është 33.

Ai është mësues, kështu që kur e kuptova se do të isha e paaftë dhe me paterica pas operacionit tim, u transferova përsëri te nëna ime.

Ajo ka qenë e mrekullueshme dhe nuk do t’ia kisha dalë pa të.

Burri ishte tek unë në fundjavë, por ai nuk ka tentuar asnjëherë të bëjë seks me mua.

Sa herë që e kam pyetur, ai justifikon këmbën time, ose shqetësohet se mos kapet ose nuk është në humor.

E di që është e vështirë me dhomën e gjumit të nënës sime afër, por ai duket se ka ndryshuar.

Konsulenti im ka thënë se tani mund të heq qafe patericat.

Unë do të shkoj në shtëpi javën tjetër dhe nuk mund të pres.

Si mund ta bëj burrin tim më të interesuar për mua seksualisht?

A keni ndonjë këshillë se si mund t’i shijojmë gjërat?

Përgjigja e psikologes: Më vjen mirë që keni bërë një shërim të shpejtë, por ndoshta lëkundjet nga llambadarët mund të jenë paksa vështirë për ju për momentin.

Zbutja e gjërave dhe më pas ndërtimi i tyre është rruga nga duhet të shkoni. Nëse jeni në gjendje, sugjeroni një dush të këndshëm së bashku pasuar nga një masazh sensual.

Kërkoni mbështetje profesionale se si ta emociononi burrin dhe ta bëni atë jetë në humor.