Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka pritur sot në takim kryetarin e partisë Lëvizja e Turqve të Maqedonisë për Drejtësi dhe Demokraci, Salih Murat dhe profesorin Sulejman Baki i cili ishte bartës listen në Njesinë Zgjedhore numër 3 nga Fronti Europian.

Ahmeti shkruan se tashmë kryetari Murat është deputet i Frontit Europian, dhe së bashku po përgaditen për fitoret e rradhës.

Statusi i plotë:

Sot takova edhe Lëvizjen e Turqëve të Maqedonisë për Drejtësi dhe Demokraci, të drejtuar nga z. Salih Murat tashmë deputet i Frontit Europian dhe prof.dr. Sulejman Baki, bartës i listës të Frontit Europian në zonën zgjedhore numër 3.

Bashkë konstatuam fitoren e madhe të Frontit Europian dhe po përgaditemi për fitoret e rradhës para nesh.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=983730556454400&set=a.465898708237590