Analisti politik Visar Ademi nëpërmes një statusi në “Facebook”, e ka përshkruar Qeverisjen e Taravarit në Komunën e Gostivarit.

Përshkrimi i Ademit ishte tejet i shkurtë.

Ai vlerëson se Taravari ka keq qeverisur me komunën.

“Erdhi, e shkatroj (komunen e GV) dhe iku… Fatkeqesia ka emer…Kurre mos u perserite më..”, ka shkruar Ademi.