user1

415 articles

Bekteshi: Mbështetja për BDI-në po shënon rritje

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi i cili vjen nga radhët e BDI-së nuk pajtohet me të ashtuquajturin “Grupi i zjarrit” sepse sipas tij mbështetja...

Ky është personi që sulmoi seksualisht alpinisten në qendër të Pejës

Flori Beqiraj dyshohet se është personi që shihet në video duke e sulmuar seksualisht alpinisten Mrika Nikçi në qendër të Pejës. Kjo është konfirmuar nga...

Grubi sqarohet: Ali Ahmetit i duhet populli, popullit i duhet Ali Ahmeti

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka reaguar nëpërmes një shkrimi duke përmirësuar deklarimet e mëhershme në të cilën, Grubi gabimisht dhe padashje ka thënë...

Stay on op - Ge the daily news in your inbox