Teknologji

Android 14 merr një opsion të dobishëm, të cilin tashmë e kanë përdoruesit e iPhone – Telegrafi

Android 14 është afër dhe deri më tani kemi mësuar shumë për të. Do të vijnë disa risi dhe tani po mësojmë informacione të...

OnePlus Pad më në fund del në dispozicion për konsumatorët në tregjet evropiane – Telegrafi

Tableti OnePlus Pad ishte prezantuar fillimisht në muajin shkurt, dhe marrja e para-porosive kishte nisur edhe para se të publikohet çmimi. Kjo ndodhi me...

Google do të forcojë politikën në lidhje me llogaritë joaktive të Gmail – Telegrafi

Ata që duan të mbajnë llogarinë e tyre Gmail do të duhet të identifikohen të paktën një herë në 24 muaj pasi Google ka...

iPhone i Apple do të mund të “flasë” me zërin e përdoruesit – Telegrafi

Apple ka prezantuar një sërë veçorish të reja të dizajnuara për qasje njohëse, vizuale, dëgjimore dhe celulare, duke përfshirë veçorinë Personal Voice për njerëzit...