admin

5131 articles

Presidenti i FIFA-së, Xhiani Infantino arrin në Kosovë

Presidenti i FIFA-së Gianni Infantino ka arritur tashmë në Kosovës ku është pritur nga presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi.Bashkë me...

Rrjedhjet në Nord Stream, Putin akuzon Perëndimin për sabotim

Duke vazhduar përbuzjen e tij kundër Perëndimit, Putini ka akuzuar SHBA-në dhe Britaninë për rrjedhjet në tubacionet Nord Stream, shkruan BBC.Duke iu referuar britanikëve si...

Stay on op - Ge the daily news in your inbox